
Pierwsza Komunia Św.
Zupy ,do wyboru jeden rodzaj zupy (podawana z wazy)
- rosół z kury
- zupa grzybowowa - zupa serowa
- krem brokułowy
- krem grzybowy - krem pomidorowy
- cebulowa
Dodatki (do wyboru jeden rodzaj dodatków)
- domowy makaron, jarzyny, wkładka mięsna
- groszek ptysiowy
- grzanki ziołowe serem żółtym
- kluseczki mączno jajeczne
Danie główne (do wyboru cztery gatunki mięs, podawane półmiskowo)
-gorodon-blue
- kotlet drobiowy
- kotlet schabowy
- de-voalille
- roladki drobiowe ze szpinakiem opasane boczkiem
- polędwiczki wieprzowe w sosie borowikowym nowość !
- golonka z kością w piwie z warzywami
- pieczeń wieprzowa w sosie pieczeniowym
- udko z kurczaka
- łosoś norweski nowość !
- pstrąg soute nowość !
Dodatki (do wyboru jeden rodzaj dodatków, trzy rodzaje surówek)
- ziemniaki z wody ( podane z koperkiem)
- ryż kolorowy
- kasza wiejska
- kasza gryczana
- pęczak
- surówki z kapusty białej
- surówka z kapusty czerwonej
- surówka z kapusty kiszonej
- surówka z marchwi
- surówka z selera -
-surówka z buraczków z ogórkiem nowość !
- mizeria - ćwikła - kapusta zasmażana
*Tort
- tort , dekorowana bryła okrągła, piętrowa lub parterowa do wyboru jeden rodzaj (serwowany talerzowo)
- chałwa
- czekoladowy
- orzechowy
- owocowy
- rafaello
Zimne zakąski (do wyboru cztery gatunki zakąsek, dwa rodzaje sałatek, dwa rodzaje sosów podawane półmiskowo)
- schab po krakowsku z musem w auszpiku
- schab ze śliwką kalifornijską
- mini tortile z szynką szwajcarską lub łososiem
- polędwiczki drobiowe w cieście
- tartinki
- ryba po grecku
- łosoś w cieście francuskim
- mozarella w pomidorach z ziołami i oliwą
Sałatki :
- sałatka tortellini serem,szynką,ananasem
- sałatki jarzynowa
-sałatka ryżowa z kurczakiem,
- sałatka ryżowa z tuńczykiem
- sałatka z selera kurczakiem i żurawiną
- sałatka sewastopolska
- sałatka cezar z grillowanym kurczakiem
- sałatka norweska z łososiem wędzonym
- sałatka grecka
Dodatki (jeden rodzaj pieczywa, dwa gatunki sosów)
- pieczywo różnorodne
- sos chrzanowy
- sos czosnkowy
- sos żurawinowy
I Danie gorące (do wyboru jedno danie, podawane talerzowo)
- ser panierowany
- kurczak KFC
- szaszłyk mięsno warzywny
- kurczak a lla gyros
- stek z kurczaka w złocistej marynacie
- polędwiczki wieprzowe w sosie borowikowym
- roladki drobiowe ze szpinakiem opasane boczkiem w sosie kurkowym
Dodatki (do wyboru jeden rodzaj dodatków, jeden rodzaj surówek)
- frytki
- ryż kolorowy
- ziemniaki opiekane
- talarki ziemniaczane - kluski spatzlle - surówka z kapusty białej z koperkiem i rzodkiewką - surówka z kapusty pekińskiej z ogórkiem i sosem vinegret
- marchewka z brzoskwinia - mizeria - sałatka z pomidorów
- Deser (do wyboru jeden deser)
- pana Cotta z sosem truskawkowym
- lody z owocami i bitą śmietaną
- sałatka owocowa z bitą śmietaną
*Napoje zimne i gorące (napoje zimne i gorące serwowane na stołach , podawane bez ograniczeń)
- sok 100%
- woda mineralna but. - woda mineralizowana z plasterkami cytryny i liściem mięty
- pepsi but.
- mirynda but.
- 7-up but.
- kawa -capuccino
- herbata
*Ciasto do wyboru cztery rodzaje, serwowane na stołach, ( podawane bez ograniczeń)
- sernik
- sero- mak
- szarlotka
- owocowe z galaretką
- delicja
- orzechowiec
- tofik
- pijak
- makowiec
*Kruche ciasteczka do wyboru dwa rodzaje , serwowane na stołach (podawane bez ograniczeń)
- babeczki
- rurki z kremem
* Owoce do wyboru trzy gatunki , serwowane na stołach ( podawane bez ograniczeń)
- arbuzy
- winogrona
- mandarynki
- pomarańcze
- banany
- kiwi
- brzoskwinie
- Obrusy serwetki , akcent dekoracyjny stołów 5 zł/os.
- Pełną zastawę stołową 10 zł/os.
- Stoły 20 zł /os.
- Tort (serwowany z wózka, krojony przez szefa kuchni na sali podany z racami świetlnymi ) koszt 10 zł/os.
- Udziec (serwowane z wózka, krojony przez szefa kuchni na oczach gości podany przy płonących pochodniach koszt 20 zł/os.
- Bar alkoholowy ( obsługa barmańska ) 40 zł./os. ( alkohol w kwestii organizatorów)
- Bar lodowy, lody serwowane z witryny chłodniczej ( obsługa kelnerska ) 20 zł./os.
- Słodki stół desery serwowane z witryny chłodniczej, słodycze, sałatki owocowe ( forma samoobsługi ) 20zł./os.
- Dmuchany plac zabaw ze zjeźdzalnią .1200 zł/ 24 godziny. Nowość !
Jeżeli nasza propozycja zainteresowała Państwa prosimy o kontakt telefoniczny 576-555-803 w celu umówienia spotkania, dotyczącego: pełnej prezentacji ,spisania umowy, ustalenia menu na które przyjedziemy do państwa na miejsce dzięki czemu zaoszczędzą Państwo czas. Pozdrawiamy Ariel Szczesiak